Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Kielstrup vil ikke flyttes rundt

Publiceret: 09.06.2008 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Søren Madsen

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Efter et kvarter med begyndervanskeligheder i forhold til placering og indbyrdes aftaler spillede Steffen Kielstrup sig op som en af de absolut bedste VB-spillere i 1-0 nederlaget til Frem. Det skete på den centrale midtbane, hvor Kielstrup afløste karantæneramte Søren Pallesen og dannede makkerpar med Valentino Lai fra kampstart.

Den personlige succes på den centrale favoritposition var dog slet ikke nok til gøre Steffen Kielstrup til en tilfreds mand efter kampen.

-En kamp gør ingenting. Det blev aldrig godt i dag. Vi får ikke løbet nok for hinanden eller spillet den nok rundt. Og personligt kan jeg ikke bruge en kamp på midten til noget, siger Steffen Kielstrup.

Den alsidige spiller har spillet 26 ud af sæsonens 30 kampe for VB, men det har primært været som højre back eller som afløser i midterforsvaret, når Sladan Peric eller Bora Zivkovic har meldt forfald.

I næste sæson må man formode, at en af de to bliver reserve, når Brian Priske rykker ind på den position, han er købt til. Samtidig kommer Allan Olesen til som højre back, og dermed vil Kielstrup sandsynligvis kun være nummer to på den position.

Vil snakke med Ove
-Nu må jeg have en snak med Ove Christensen for at finde ud af, hvad planerne med mig er. Jeg vil ikke flyttes så meget rundt. Det går ud over spillet. Man finder aldrig en rytme eller får mulighed for at bevise noget. Det er klart, der skal ske noget, siger Steffen Kielstrup.

Han har aldrig lagt skjul på, at placeringen som højre back ikke er hans favorit. Forcen er overblikket, taklingerne og den gode boldomgang, mens andre slår ham på hurtigheden.

Derfor vil Kielstrup gerne spille centralt. Om det er i midterforsvaret eller på midtbanen er ikke altafgørende, men en fast plads står højt på ønskelisten.

Seks mand til tre pladser
På midten af midtbanen har VB stadig mange emner. Søren Pallesen har spillet rigtig godt. Valentino Lai var stærk i efteråret og ikke så god i foråret. Dertil kommer Thomas Røll, der har været brandslukker på venstre back, men som også foretrækker midten. Samtidig kommer Bechara, der også er kandidat midt på banen, ligesom det vil ret beset også er der, Alex Nørlund skal gøre sig.

Uanset om VB spiller med fem mand på midtbanen, er der kun plads til tre centrale, men det er ikke konkurrencen, Steffen Kielstrup er bange for. Det er risikoen for igen at skulle bruges som brandslukker og dermed sætte selv uden for konkurrencen til midten.

-Det handler om at finde rytmen i spillet, og det gør man ikke, når man bliver flyttet rundt. Derfor skal der ske noget i næste sæson, siger Steffen Kielstrup, der sidste sommer forlængede sin kontrakt med VB med tre år efter at have flirtet med AGF.

VBs lange status som ubesejret sluttede i KøbenhavnSide 17

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik