Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Aastrup sætter hjernecellerne på overarbejde

Publiceret: 30.12.2008 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Lørdag den 10. januar klokken 14 sætter Mogens Aastrup hjernecellerne på overarbejde, når han indleder sit foredrag: »Fremtiden er ikke, hvad den har været«, som handler om nutiden, fortiden, fremtiden, og hvordan vi selv kan påvirke den.

Sidste år underholdt Mogens Aastrup med »Uden humor går det ikke«, og selvom foredraget i år er markant anderledes, vil han måske alligevel komme med enkelte af sine lune anekdoter fra Vestjylland, hvor han er vokset op.

Mogens Aastrup har arbejdet inden for erhvervslivet i 16 år, bl.a. i Magasin og på Tuborgs Bryggerier, som konsulent i Provinsbankforeningen og som personale- og marketingchef i Holstebro Bank. Han er i dag bosat i Daugård mellem Vejle og Hedensted.

Alle er velkomne til foredraget, der koster 30 kroner og foregår i cafeen på Nederbylund.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik