Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Historisk DM-guld til Vejle - Fredericia tog sølv

Publiceret: 23.02.2009 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Flemming Linnebjerg
det var i øvrigt en tangering af den danske rekord fra Tonny Carlsen.

Benny Stålbo tabte sin kamp med 50-35, og dermed var det op til Michael Toudahl og Martin Olesen at sikre vejlenserne de to nødvendige sejre for at vinde DM-guld. Begge Vejle-spillere førte stort, og først lukkede Michael Toudahl sin kamp med 50-36, mens Martin Olesen fulgte trop ved at vinde 50-38.

-I hele sæsonen har det været Grøndal og alle os andre, så denne sejr er på alle måder stort for os. Det er den første til klubben nogensinde i 3-bande carambole, og den kom yderst uventet, siger Michael Toudahl, som sammen med holdkammeraterne havde svært ved at komme fra Århus efter gevinsten.

-Mest fordi armene er så højt over hovederne, at det er svært at komme ud af døren, sagde Michael Toudahl.

Vejle-holdets uafgjorte kamp mod Grøndal betød samtidig, at Fredericia Billard Klub akkurat fik sølvmedaljerne med mod syd.

Hvor uventet DM-sejren var, blev tydeligt efter DM-finalen, for her fik de vejlensiske guldvindere travlt med at etablere en fest hjemme i klubben i Vejle.

-Vi har gang i telefon- og sms-kæder for at skaffe folk ned i klubben, for naturligvis skal vi fejre det her, sagde Michael Toudahl, inden vejlenserne endelig fik armene så meget ned, at det var muligt for dem at forlade de lokaler, hvor Vejle Billard Klub sikrede sig den første DM-titel nogensinde i 3-bande carambole.

Fredericia Billard Klub forsvarede også de lokale farver på bedste vis med sølvmedaljerne, og specielt i opgøret mod Grøndal, som Fredericia vandt 6-2, viste Allan Schrøder overbevisende spil. Han var bagud 49-34, modstanderen Tonny Carlsen manglede altså kun ét sølle point for at lukke kampen, men alligevel fightede Allan Schrøder videre, og Fredericia-spilleren endte med at vinde med 50-49.

Både Vejle og Fredericia kan nu se frem til europæiske opgaver efter henholdsvis DM-guld og -sølv.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik