Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
Mette Mørk Civilt har Henrik Jensen job hos biludlejningsfirmaet Europcar. Efter fyraften tager han slipset af og støvlerne på - og passer jobbet som spillende træner for Gauerslunds nyoprykkede serie 2-hold.
Mette Mørk Civilt har Henrik Jensen job hos biludlejningsfirmaet Europcar. Efter fyraften tager han slipset af og støvlerne på - og passer jobbet som spillende træner for Gauerslunds nyoprykkede serie 2-hold.

Tidligere FC-spiller bliver serietræner i Gauerslund

Publiceret: 22.07.2009 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Jacob Thychosen
Henrik Jensen bliver ny træner hos det nyoprykkede serie 2-mandskab Gauerslund, da Steen Arnesen pludselig sprang fra en ellers indgået aftale.

Det er 31-årige Henrik Jensens første trænerjob, men han har en del erfaring at trække på. Henrik Jensen har senest spillet et år i Vinding SF i jyllandsserien, men karrieren har også budt på eventyr i udlandet med ophold i Kristiansund i den tredjebedste række i Norge. Han var også i USA, hvor han spillede for Charleston Battery i næstbedste række. Henrik Jensen har også førsteholdskampe i både Vejle Boldklub og FC Fredericia på cv'et, og det var i disse klubber, at han fik øgenavnet "Gauer" på grund af sin opvækst i netop Gauerslund.

Henrik Jensen får som assistenttræner Thomas Sørensen, der tidligere også har spillet mange kampe for Gauerslund. Klubben får også nye andetholdstrænere, og her bliver det den tidligere forsvarskrumtap for førsteholdet Martin Skov, der får ansvaret for holdet i serie 4 sammen med Thomas Jensen.

Den nye førsteholdstræner satser stærkt på at blive spillende træner, men han har dog ikke lagt sig fast på plads på banen endnu.

- Jeg kommer vist til at spille, hvor der bliver mest brug for mig, siger Henrik Jensen, der har overlevelse i serie 2 som succeskriterium.

Gauerslund er kommet i en lokal række, hvor modstanderne i otte-holdspuljen blandt andet bliver Ammitsbøl, BPI, Erritsø, Jelling og Nr. Snede.

- Det er altid sjovest med lokalopgør, så det bliver bestemt en spændende pulje at være i. Til at starte med vil vi arbejde med at komme til at stå rigtigt på banen, hvorefter vi vil bygge på det offensive, siger Gauerslunds nye træner, som også håber, der kommer lidt forstærkninger til klubben.

Henrik Jensen har allerede haft spillersamtaler med op imod 20 spillere fra 1.- og 2.holdstruppen.

- Derudover har vi også flere småting i støbeskeen, der skal være med til at gøre det både sjovere og mere spændende at spille fodbold i Gauerslund IF, fortæller en optimistisk Henrik Jensen.

I Gauerslund-lejren er der også udpræget tilfredshed med at få klubbens tidligere spiller tilbage til klubben som træner for det bedste mandskab.

- Selvom vi pludselig kom i en svær situation på trænerfronten, da Steen Frandsen sprang fra aftalen, så er vi faktisk kommet frem til en bedre løsning nu med Henrik Jensen som træner, siger Gauerslund-kasserer Thomas Jensen og kalder det en ovenud god løsning for alle i og omkring klubben.

Gauerslund indledte træningen frem mod den første sæson i serie 2 siden 1997/98 i aftes.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik