Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af

Mobile Logo

Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Mette Mørk Civilt har Henrik Jensen job hos biludlejningsfirmaet Europcar. Efter fyraften tager han slipset af og støvlerne på - og passer jobbet som spillende træner for Gauerslunds nyoprykkede serie 2-hold.
Mette Mørk Civilt har Henrik Jensen job hos biludlejningsfirmaet Europcar. Efter fyraften tager han slipset af og støvlerne på - og passer jobbet som spillende træner for Gauerslunds nyoprykkede serie 2-hold.

Tidligere FC-spiller bliver serietræner i Gauerslund

Publiceret: 22.07.2009 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Jacob Thychosen

Annonce

Klik her for at se samtlige annoncer

Jensen bliver ny træner hos det nyoprykkede serie 2-mandskab Gauerslund, da Steen Arnesen pludselig sprang fra en ellers indgået aftale.

Det er 31-årige Henrik Jensens første trænerjob, men han har en del erfaring at trække på. Henrik Jensen har senest spillet et år i Vinding SF i jyllandsserien, men karrieren har også budt på eventyr i udlandet med ophold i Kristiansund i den tredjebedste række i Norge. Han var også i USA, hvor han spillede for Charleston Battery i næstbedste række. Henrik Jensen har også førsteholdskampe i både Vejle Boldklub og FC Fredericia på cv'et, og det var i disse klubber, at han fik øgenavnet "Gauer" på grund af sin opvækst i netop Gauerslund.

Henrik Jensen får som assistenttræner Thomas Sørensen, der tidligere også har spillet mange kampe for Gauerslund. Klubben får også nye andetholdstrænere, og her bliver det den tidligere forsvarskrumtap for førsteholdet Martin Skov, der får ansvaret for holdet i serie 4 sammen med Thomas Jensen.

Den nye førsteholdstræner satser stærkt på at blive spillende træner, men han har dog ikke lagt sig fast på plads på banen endnu.

- Jeg kommer vist til at spille, hvor der bliver mest brug for mig, siger Henrik Jensen, der har overlevelse i serie 2 som succeskriterium.

Gauerslund er kommet i en lokal række, hvor modstanderne i otte-holdspuljen blandt andet bliver Ammitsbøl, BPI, Erritsø, Jelling og Nr. Snede.

- Det er altid sjovest med lokalopgør, så det bliver bestemt en spændende pulje at være i. Til at starte med vil vi arbejde med at komme til at stå rigtigt på banen, hvorefter vi vil bygge på det offensive, siger Gauerslunds nye træner, som også håber, der kommer lidt forstærkninger til klubben.

Henrik Jensen har allerede haft spillersamtaler med op imod 20 spillere fra 1.- og 2.holdstruppen.

- Derudover har vi også flere småting i støbeskeen, der skal være med til at gøre det både sjovere og mere spændende at spille fodbold i Gauerslund IF, fortæller en optimistisk Henrik Jensen.

I Gauerslund-lejren er der også udpræget tilfredshed med at få klubbens tidligere spiller tilbage til klubben som træner for det bedste mandskab.

- Selvom vi pludselig kom i en svær situation på trænerfronten, da Steen Frandsen sprang fra aftalen, så er vi faktisk kommet frem til en bedre løsning nu med Henrik Jensen som træner, siger Gauerslund-kasserer Thomas Jensen og kalder det en ovenud god løsning for alle i og omkring klubben.

Gauerslund indledte træningen frem mod den første sæson i serie 2 siden 1997/98 i aftes.

Vejle Amts Folkeblad

 • Tegn abonnement

 • Kundeservice

 • Bliv avisbud

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Vi sender dig hver dag et gratis nyhedsoverblik direkte til din mail.

  Ja tak, jeg accepterer betingelserne hvori der bl.a. står, at Jyske Medier A/S må kontakte mig.


 • Produkter

Seneste web-tv


  Seneste gallerier

   Der er ingen annoncer.