Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Fra politiets døgnrapport

Publiceret: 26.10.2009 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Vi ved ikke om ofret kendte gerningsmændene i forvejen, siger vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

MISTÆNKELIG GOLF: Sydøstjyllands Politi har søndag eftermiddag fået om en anmeldelse om en mistænkelig Golf. Køretøjet, der har registreringsnummeret UM 42 568, er blevet set flere gange på Moldevej i Vejle. - I bilen sad der to unge mænd, og vi vil gerne i kontakt med folk, der har set den mistænkelige bil, siger Henrik Dam, vagthavende hos Sydøstjyllands Politi. Politiet kan kontaktes på 114.

INDBRUD, FJELLEGADE: En villaejer i Fjellegade overraskede fredag aften en indbrudstyv. Tyven slap væk. Han beskrives som cirka 30 år, mellem 170 og 180 centimeter med kort, lyst hår.

INDBRUD, STENTOFTEN: En villaejer på Stentoften i Vejle har lørdag aften kort før klokken 22.00 haft indbrud. Tyveriet er endnu ikke gjort op.

SPRITBILIST, VEDELSGADE: En patrulje fra Sydøstjyllands Politi stoppede klokken 03.20 lørdag morgen en formodet spritbilist i Vedelsgade. Bilisten, en 34-årig mand fra Århus, blev anholdt og taget med på politigården. Her blev det taget en blodprøve.

SLAGSMÅL, DÆMNINGEN: En 18-årig mand til Vejle kan se frem til en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Klokken 00.37 slog den 18-årige ud efter en dørmand, der holdt den voldelige gæst tilbage til politiet nåede frem, for blandt andet at tale ham til fornuft.

SPRITBILIST, VARDEVEJ: En patrulje fra Sydøstjyllands Politi stoppede lørdag klokken 11.54 en formodet spritbilist på Vardevej. Bilisten, en 32-årig herboende mand fra Polen, blev taget med på politigården. Her blev der taget en blodprøve.

INDBRUD, DESIGNERLAMPER: Drømmen om at komme til at bo flot, fik klokken 04.36 tyve til at bryde ind hos Bo Bedre Løversysselvej i Vejle Nord. Tyvene forsøgte blandt andet at få nogle designerlamper med sig fra stedet. Tyveriet er dog endnu ikke gjort op.

larsen

Seneste web-tv


  Seneste gallerier