Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Fra politiets døgnrapport

Publiceret: 26.10.2009 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Vi ved ikke om ofret kendte gerningsmændene i forvejen, siger vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

MISTÆNKELIG GOLF: Sydøstjyllands Politi har søndag eftermiddag fået om en anmeldelse om en mistænkelig Golf. Køretøjet, der har registreringsnummeret UM 42 568, er blevet set flere gange på Moldevej i Vejle. - I bilen sad der to unge mænd, og vi vil gerne i kontakt med folk, der har set den mistænkelige bil, siger Henrik Dam, vagthavende hos Sydøstjyllands Politi. Politiet kan kontaktes på 114.

INDBRUD, FJELLEGADE: En villaejer i Fjellegade overraskede fredag aften en indbrudstyv. Tyven slap væk. Han beskrives som cirka 30 år, mellem 170 og 180 centimeter med kort, lyst hår.

INDBRUD, STENTOFTEN: En villaejer på Stentoften i Vejle har lørdag aften kort før klokken 22.00 haft indbrud. Tyveriet er endnu ikke gjort op.

SPRITBILIST, VEDELSGADE: En patrulje fra Sydøstjyllands Politi stoppede klokken 03.20 lørdag morgen en formodet spritbilist i Vedelsgade. Bilisten, en 34-årig mand fra Århus, blev anholdt og taget med på politigården. Her blev det taget en blodprøve.

SLAGSMÅL, DÆMNINGEN: En 18-årig mand til Vejle kan se frem til en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Klokken 00.37 slog den 18-årige ud efter en dørmand, der holdt den voldelige gæst tilbage til politiet nåede frem, for blandt andet at tale ham til fornuft.

SPRITBILIST, VARDEVEJ: En patrulje fra Sydøstjyllands Politi stoppede lørdag klokken 11.54 en formodet spritbilist på Vardevej. Bilisten, en 32-årig herboende mand fra Polen, blev taget med på politigården. Her blev der taget en blodprøve.

INDBRUD, DESIGNERLAMPER: Drømmen om at komme til at bo flot, fik klokken 04.36 tyve til at bryde ind hos Bo Bedre Løversysselvej i Vejle Nord. Tyvene forsøgte blandt andet at få nogle designerlamper med sig fra stedet. Tyveriet er dog endnu ikke gjort op.

larsen

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik