Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
MH sneplov på vejlevej i bjerre herred
MH sneplov på vejlevej i bjerre herred

Vraget vognmand: - Kommunen |kunne have sparet millioner på snerydning

Publiceret: 10.03.2010 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Palle Søderberg

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Skatteborgerne i Hedensted Kommune betaler 2,4 millioner kroner mere, end de burde, for at få fjernet sne fra veje og gader.

Det siger vognmand Klaus Kristoffer Larsen, Hedensted, der er vred over, at hans firma ikke fik lov at deltage, da Hedensted Kommune i august holdt licitation over vintertjenesten.

- Vi klarer os også uden, men jeg ville da gerne have haft den ordre. Med al den sne, der er faldet, har det været en givtig forretning, siger Klaus Kristoffer Larsen, hvis bud blev afvist ved licitationen, fordi der manglede to bilag i det materiale, virksomheden skulle aflevere.

Ifølge Klaus Kristoffer Larsen burde de to manglende bilag ikke være nok til at diskvalificere virksomheden fra at komme i betragtning til licitationen, der gjaldt snerydning på 14 fastlagte ruter i en fire-årig periode.

Kunne have været med i licitation
- Selve licitationen blev holdt fredag den 14. august på Uldum Kro. Den 18. august fik vi at vide, at bilagene manglede, og allerede dagen efter afleverede vi dem til kommunen. Først den 2. september blev der indgået kontrakter om ordren. Det vil sige, at vi sagtens kunne have været med. I stedet valgte man at se bort fra vores bud, som ellers var 2,4 millioner kroner lavere, end de bud, man endte med at acceptere, siger Klaus Kristoffer Larsen, der bød på kørslen på samtlige 14 ruter.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik