Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 
 

Fredericia motorbådsklub et skoleeksempel på frivilligt arbejde.

Publiceret: 15.03.2010 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Kent Hedemann Kristensen
FM kæmper som en del af Foreningen Fredericia Lystbådehavn (FFM) for, at skabe gode rammer for bådefolket. Foreningen gør det godt og har gennem en årrække vist ansvarlighed, stort engagement og fremsynethed.

Derfor kan det undre, at det nu ser ud som om, at byrådet, i detaljer, vil bestemme hvordan foreningen skal skabe sine rammer, for det fremtidige frivillige arbejde.

Byrådet ønsker en ny lystbådehavn og har åbenbart meget specifikke krav til hvorledes vores fremtidige base skal se ud. Vores forening har fået præsenteret det projekt byrådet ønsker gennemført og kan så vælge selv, at betale for gildet eller, at lade ADP gennemføre det og så leje sig ind på ADP præmisser i fremtiden.

Det undrer mig, at et borgerligt liberalt byråd kan gå ind for, at tage kontrollen over, de frivillige foreninger der gennem mange år har vist, at de godt kan selv. Tror vores nye borgerlige liberale byråd virkeligt på, at byrådet eller ADP er bedre til at drive en frivillig forening.

Liberal alliance kæmpede, under kommunalvalget, for at det frivillige arbejde i Fredericia skulle få gode rammer i fremtiden. Jeg troede, at dem jeg havde indgået valgforbund med nemlig Venstre, Konservative og DF mente det samme. Eller sidder der nu en enkelt person og klamrer sig til rorpinden i byrådet og forhindrer gode borgerlige liberale handlinger?

Nej, jeg må have misforstået det hele og er sikker på sagen lander på ordentlig vis og, at foreningerne igen for lov til, inden for brede rammer, at drive forening. Så vi også i fremtiden, alle os, Fredericias borgere fra alle samfundslag, kan mødes i lystbådehavnen, i vore både og i klublokalerne.

Kent Hedemann Kristensen, Liberal Alliance i Fredericia

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik