Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
Politi
 
Politi
 

Røveri i |Jyske Bank| gav et stort | udbytte

Publiceret: 03.09.2010 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Jan Kronvold

Annonce

Klik her for at se samtlige annoncer

Klik på annoncen for forstørre den
klokken lidt over 11.00 blev der begået væbnet røveri mod Jyske Banks afdeling på Engholmvej i Nr. Snede.

To maskerede mænd kom ind i banken. Den ene var bevæbnet med et oversavet jagtgevær, mens den anden havde en sort pistol. Manden med jagtgeværet truede en ansat til at gå med ned i kælderen, hvor bankens boks er. Men da der er tidslås på boksen, kunne medarbejderen ikke åbne boksen, og bankrøveren opgav, og gik op i banken igen. Der er også tidslås på kassen, men det tog manden med pistolen sig ikke af. Han brækkede resolut kassen op med et medbragt koben. Røveren tømte derefter kassen for penge, og begge mænd løb ud af banken. Det hele tog blot tre minutter.

De to mænd flygtede fra stedet i en metalgrå Seat Leon, der havde nummerplader med registreringsnummer GC 89.102. De plader hørte dog ikke hjemme på flugtbilen. De var nogle dage forinden blevet stjålet fra en VW Touraq fra Vejen.

Den metalgrå Seat Leon blev 20 minutter efter fundet i en skov ved Rørbæk Sø, hvor den var blevet sat i brand, og var helt overtændt, da politiet kom til stedet. Spor i skoven 400 meter fra den overtændte bil tyder på, at røverne har haft en anden bil holdende, som de er kørt videre i. Politiets aktionsstyrker havde tilfældigvis øvelse i området på gerningstidspunktet, og helikoptere og hundepatruljer blev sat på sagen, men det lykkes ikke at finde de to mænd.

Det er endnu ikke helt gjort op, hvor stort udbytte røverne fik med sig. Men det drejer sig om et større beløb i dansk og udenlandsk valuta.

Der er udsendt et sparsomt signalement af de to mænd, som begge bar sorte hætter med huller til øjnene. Men den ene mand - ham med jagtgeværet - beskrives som under 40 år, 180-185 centimeter høj og almindelig af bygning. Han bar en grå heldragt med hætte, der var snøret helt til. Han havde enten sorte poser eller sorte støvler på.

Den anden mand - ham med pistolen - havde samme salgs heldragt og hætte på som den anden, og han minder ret meget om den anden i kropsbygning.

Ellers er der ikke yderligere beskrivelse af manden. De talte begge gebrokkent engelsk, som lød som skoleengelsk.

Nogle dage inden røveriet har vidner set nogle mænd i skoven ved Rørbæk Sø, og politiet vil meget gerne høre fra folk, der har set noget. Enten i forbindelse med selve bankrøveriet eller i området ved Rørbæk Sø.

Midt og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier

   Jobannoncer   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik