Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
bankrøveri handelsbanken give 011010
Børge Larsen 
Google Street map 
bankrøveri handelsbanken give 011010
Børge Larsen 

Vidne fulgte efter bankrøvere

Publiceret: 01.10.2010 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Mogens Sørensen
De to røvere, som fredag middag begik et væbnet røveri mod Handelssbankens afdeling i Jernbanegade i Give, blev ikke kun jaget af politiet. Et vidne fulgte efter røverne, men tabte dog sporet efter en hæsblæsende jagt.

Avisens lokal-redaktør i Give, Børge Larsen fortæller, at der formentlig var tale om to østeuropæiske røver, som talte med accent. De truede personalet i banken med en pistol eller pistollignende genstand.

Mændene parkerede lige uden for banken og iført hvide overtrækdragter og med ansigterne maskeret (muligvis med en paintballmaske) stormede de ind i banken.

Banken har imidlertid tidslås på kasserne og derfor blev udbyttet af ørveriet formentlig kun et mindre beløb.

De flygtede fra banken i en stationscar og et vidne fulgte efter røverens flugtbil ad jernbanegade-Allegade-Fredensgade-tværs over Diagonalvej-videre ad Niels Kjeldsensvej og ad Skovbakken og Ullerupvej, hvorefter vidnet blev hægtet af røverne.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik