Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret11 º C
Vivi og Gitte
Vivi og Gitte

Hejnsvig-dilettanterne vil provokere

Publiceret: 28.10.2011 06:00
Kurt Rasmussen

Klik her for at se samtlige annoncer

marts måned har otte dilettanter og en håndfuld hjælpere arbejdet på at få forestillingen op at stå, og de to tovholdere, Vivi Fyhn, 50 år, og Gitte Mikkelsen, 44 år, er spændt på hvordan publikum vil tage imod stykket.

De kalder sig selv for de to gamle i selskabet med de andre skuespillere, der er noget yngre.

- Vi var jo med dengang for ni år siden da vi spillede Morten Korch-stykker hvert år. Men nu syntes vi at der skulle noget nyskabende til, siger Gitte Mikkelsen.

Hun forklarer, at stykket indeholder et tema og et sprog, som er noget anderledes end det, man har været vant til tidligere.

- Ja nu åbner vi op med et knaldtilbud, griner Vivi Fyhn og hentyder til stykket, der handler om både et bordel og en bombe.

Fredag eftermiddag får børn og pensionister glæden af at overvære generalprøven på forestillingen, Bomben i bordellet på Hejnsvig Skole.

I foyeren på Hejnsvig Skole er klokken blevet tolv og der hersker en afslappet stemning.

Holdet bag dilettantforestillingen har tre timer til at forberede sig til generalprøven, og senere i aften vil de levere en forestilling for det almindelige publikum.

Den helt store aften falder lørdag, hvor de mange måneders arbejde bliver sluttet af med en gallaforestilling med spisning.

Den forestilling er der allerede solgt 150 billetter til, og tovholderne tøver ikke med et svar, når de bliver spurgt, om holdet er klar.

- Det siger vi ja til, lyder det med faste stemmer fra Vivi Fyhn og Gitte Mikkelsen.