Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret12 º C
prisudeling-1
prisudeling-2
prisudeling-3
Årets leder blev i år Ove Rasmussen fra Honum og Omegns skytteforening. Han har i over 40 år gjort en kæmpe indsats for skydesporten. både i den lokale skytteforening og som formand for DDS og Omegn. I indstillingen hed det bl.a.: "Ove har sammenlagt været formand i 17 år. Han er ankermanden i bestyrelsen og er den, man altid kan regne med, også når vi har specielle arrangementer så som aktiv ferie og skydning for Ældre Sagen." Også Flemming Hjortlund, Juelsminde Pigegarde og Jørgen Boldt var nomineret til prisen.
prisudeling-4
prisudeling-5
prisudeling-6
prisudeling-7
prisudeling-8
prisudeling-9
prisudeling-10
prisudeling-1

Pris og | påskønnelse | til frivillige

Publiceret: 02.03.2012 06:00
Ingrid Trier

Klik her for at se samtlige annoncer

award i Hedensted Kommune, der torsdag aften blev afviklet i Hedensted Centeret, blev endnu engang en hyldest til de mange frivillige foreningsaktive i kommunen.

Hele 850 af slagsen var mødt op, og af dem var 21 nominerede til de i alt otte forskellige priser.

Blandt prismodtagerne var 18-årige Ronni Laursen fra Juelsminde IF, der er fodboldtræner for klubbens U14-drenge. Han fik overrakt sin pris for at være årets lederspire af sin kollega i trænergerningen, superligatræner for AGF, Peter Sørensen.

- Det er jo alle de frivillige trænere ude i klubberne, der gør, at sådan en som jeg kan gå og skumme fløden. Men det vigtigste er, at det, som Ronni og alle de andre her i aften gør, er at give vores børn nogle sunde og gode idrætsaktiviteter, lød det fra Peter Sørensen, der, når han ikke lige træner AGF, træner sin søns fodboldhold i Daugård.