Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret17 º C
MM
thomas thomasberg
MM
thomas thomasberg

FC Fredericia | gjorde det | igen

Publiceret: 03.03.2012 06:00
Flemming Linnebjerg

Klik her for at se samtlige annoncer

løbet af ugen vandt FC Fredericia med 3-0 over Silkeborg IF i reserveligaen, og resultatet var det samme, da FC-mandskabet lørdag formiddag mødte Svendborg fra 2. division i en testkamp på kunstgræsset i Bramdrupdam.
Cheftræner Thomas Thomasberg havde mod Svendborg blandt sine spillemæssige kort grundigt i forhold til startopstillingen mod Silkeborg IF tidligere på ugen, men det havde ikke betydning for FC-spillernes indsats.
Specielt i første halvleg leverede FC Fredericia en opløftende indsats, og bortset fra en enkelt mulighed til Svendborg, som målmand Jens Rinke klarede, styrede FC Fredericia opgøret på suveræn vis.

Presspillet fungerede, omstillingsspillet var kvikt og konsekvent, og der var også en umiddelbar kynisme i afslutningsspillet.
Sanel Kapidzic åbnede scoringen, da han med højrebenet tørt hamrede bolden i nettet efter fornemt forarbejde af Kim Elgaard og Nikolaj Hagelskjær i højre side.
Scoring nummer to stod en velspillende Jesper Luth for, og her stod Sanel Kapidzic for det forberedende arbejde.

Inden pausefløjtet var Kim Elgaard atter i fokus, da han kælede en frisparksbold i nettet bag en sydfynsk målmand, som nok ikke var videre stolt af sig selv i netop den situation.
I anden halvleg faldt niveauet hos FC'erne, ikke mindst på grund af flere udskiftninger, men mod slutningen af kampen strammede FC Fredericia atter grebet, og det gav straks store muligheder - blandt andre til Morten Friis og Jesper Christiansen.
Det blev dog ved 3-0, og opgøret viste, at bredden i FC-truppen fortsat er til stede, og med til historien hører, at flere tidligere profiler på holdet fortsat er ude med skader.