Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret16 º C
Britain Soccer Premier League
Wayne Rooney, søndag eftermiddag på Old Trafford i Manchester.
Britain Soccer Premier League
Wayne Rooney, søndag eftermiddag på Old Trafford i Manchester.

United går til tops efter City-skuffelse

Publiceret: 11.03.2012 06:00
Ritzau

Klik her for at se samtlige annoncer

to kasser sparkede Wayne Rooney sit hold Manchester United op på førstepladsen i Premier League, da Manchester City samtidig tabte overraskende 0-1 til oprykkerne fra Swansea.

United vandt 2-0 over West Bromwich, og det betyder, at Alex Fergusons hold fører Premier League med et enkelt point - de to hold har spillet lige mange kampe.

United styrede løjerne på Old Trafford i første halvleg, og hjemmepublikum fik et pragtfuldt powermål at varme sig på efter lidt over en halv times spil.

Paul Scholes lagde en smuk aflevering ud på fløjen til Javier Hernández, som efter en dribling dundrede bolden hårdt mod West Bromwich-målet, hvor Wayne Rooney rettede den af med venstrefoden og sendte Manchester United foran 1-0.

Det var som om pausen gjorde godt for West Bromwich, der kom til Manchester med selvtillid fra de tre forudgående kampe, hvor holdet har sænket Chelsea, Sunderland og Wolverhampton - de to sidstnævnte med storsejre på 5-1 og 4-0.

Udeholdet blev faktisk snydt for et klart straffespark i starten af anden halvleg, da Patrice Evra fældede topscorer Peter Odemwingie på den farlige side af kridtstregerne.

Den tidligere FC København-træner Roy Hodgson blev dog sat på en svær taktisk prøve på West Bromwich-bænken, da Jonas Olsson blev udvist efter 65 minutters spil.

Fem minutter senere slukkede Wayne Rooney håbet, da han scorede til 2-0 på straffe.

Manchester City var tilsyneladende på en svær mission i Swansea. Det var ved at gå galt efter bare fem minutter, da målmand Joe Hart fældede Wayne Routledge og begik straffe.

Hart reddede dog det svage straffespark fra Scott Sinclair, men oprykkerne fra Wales pressede på, og City-manager Roberto Mancini virkede rådvild.

Han valgte at sætte Sergio Agüero på banen, og den kreative argentiner løftede også niveauet væsentligt hos topholdet.

Men Swansea murede en tæt defensiv, og pludselig opstod kontrachancen til indstifteren Luke Moore, som headede bolden i mål til 1-0 til hjemmeholdet.