Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Kasper Hvidt: Vi kan gå hele vejen

Publiceret: 24.03.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Ritzau
AG København sikrede sig lørdag aften definitivt adgang til kvartfinalerne i Champions League, da svenske IK Sävehof blev besejret med 26-24 på hjemmebane, så de danske mestre samlet vandt med 11 mål flere end svenskerne.

Målvogter Kasper Hvidt spillede en stor kamp for AG København og var medvirkende til, at der aldrig kom spænding i opgøret, selvom IK Sävehof længe var foran i første halvleg.

- Jeg havde forventet, at det ville blive noget rod, og det blev det også. Den store forskel var, at vores scoringsprocent ikke var så høj denne gang, for deres målmand stod godt i dag. Men vi vendte det alligevel på fem minutter og gjorde det fint, siger Kasper Hvidt.

Han glæder sig over avancementet til kvartfinalerne og vurderer, at AG København godt kan ende med at vinde turneringen.

- Vi er utrolig tæt på trofæet nu. Det er så tæt på, at man næsten kan række ud og tage det. Kan vi vinde tre af de næste fire kampe, er det måske nok. Vi har hele tiden meldt ud, at vi kan gå hele vejen, og det tror vi stadig på, siger Kasper Hvidt.

Først venter dog en kvartfinale, som der bliver trukket lod til på tirsdag. Kasper Hvidt vil helst undgå en af gruppevinderne, men regner omvendt med, at de øvrige hold frygter AG København.

- Vi er den modstander, som de andre hold helst vil undgå. Det er i hvert fald, hvad jeg hører, når jeg taler med folk i de andre klubber. Vi har vist, at vi kan spille lige op med alle, siger Kasper Hvidt.

Uanset hvem modstanderen bliver, spiller AG København kvartfinale i Champions League på hjemmebane den 21. april i Parken.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik