Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret17 º C

Kasper Hvidt: Vi kan gå hele vejen

Publiceret: 24.03.2012 06:00
Ritzau

Klik her for at se samtlige annoncer

København sikrede sig lørdag aften definitivt adgang til kvartfinalerne i Champions League, da svenske IK Sävehof blev besejret med 26-24 på hjemmebane, så de danske mestre samlet vandt med 11 mål flere end svenskerne.

Målvogter Kasper Hvidt spillede en stor kamp for AG København og var medvirkende til, at der aldrig kom spænding i opgøret, selvom IK Sävehof længe var foran i første halvleg.

- Jeg havde forventet, at det ville blive noget rod, og det blev det også. Den store forskel var, at vores scoringsprocent ikke var så høj denne gang, for deres målmand stod godt i dag. Men vi vendte det alligevel på fem minutter og gjorde det fint, siger Kasper Hvidt.

Han glæder sig over avancementet til kvartfinalerne og vurderer, at AG København godt kan ende med at vinde turneringen.

- Vi er utrolig tæt på trofæet nu. Det er så tæt på, at man næsten kan række ud og tage det. Kan vi vinde tre af de næste fire kampe, er det måske nok. Vi har hele tiden meldt ud, at vi kan gå hele vejen, og det tror vi stadig på, siger Kasper Hvidt.

Først venter dog en kvartfinale, som der bliver trukket lod til på tirsdag. Kasper Hvidt vil helst undgå en af gruppevinderne, men regner omvendt med, at de øvrige hold frygter AG København.

- Vi er den modstander, som de andre hold helst vil undgå. Det er i hvert fald, hvad jeg hører, når jeg taler med folk i de andre klubber. Vi har vist, at vi kan spille lige op med alle, siger Kasper Hvidt.

Uanset hvem modstanderen bliver, spiller AG København kvartfinale i Champions League på hjemmebane den 21. april i Parken.