Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret15 º C

Læserbrev: Verdens bedste folkeskole

Publiceret: 10.04.2012 06:00
Robert Terkelsen, Gruppeformand for Venstre.

Klik her for at se samtlige annoncer

er det vi alle arbejder hen imod, at Billund kommune får.
Men det får vi kun hvis vi "tør" give vores skoler i kommunen frihed under ansvar.
Vi får ikke verdens bedste folkeskole i Billund kommune, hvis alle skoler er ens, de skal være rummelige og passe ind i det lokalsamfund som de er en del af, det er jo netop det, der efter min mening ligger i ordet folkeskole.
Ved sidste budgetforlig var det vigtigt for Venstre, at der blev åbnet op for, at de skoler som ville, kunne forsøge sig med lektiefrie ordninger.
Derfor er det da også med glæde, at jeg kan læse i JV at de to skoler i Grindsted vil arbejde med en eller anden form for lektiefrie skole.
Dejligt, at der er vilje og overskud til den slags hele vejen rundt både fra lærer, ledelse og ikke mindst skolebestyrelser. Kun på den måde kommer vi videre.
Vi politikere skal udstikke de overordnede rammer og muligheder, men det skal gro fra den enkelte skole for at virke.
Der vil uanset hvad der bliver gjort af tiltag på skoleområdet, altid kunne findes nogen som ikke mener, det vil være til skolens/elevens bedste.
Men fra mig skal der ikke lyde kritik, men derimod stor respekt til alle jer som vil, og gør et stort stykke arbejde for at udvikle vores folkeskoler i Billund kommune. Hvad enten det er som lektiefrie skoler, eller skolen med flextid, eller nogen af alle de andre tiltag som foregår på skoleområdet i vores kommune.