Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
Gårslev Byfest -11, 1
Kasper Kaarøe Den nye oplevelsesplads er både flot at se på og sjov at benytte.
Gårslev Byfest -11, 1
Kasper Kaarøe Den nye oplevelsesplads er både flot at se på og sjov at benytte.

Gårslev er fuld af visioner

Publiceret: 18.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Silas Bang
Allerede i år er visionen, at salget af de kommende 120 byggegrunde nord for Gårslev skal gå i gang, en ny sti til Rands gennem skovområdet Dybdal skal etableres, og Gårslev Skole skal være Danmarks bedste.

Men visionerne stopper ikke der. I 2013 skal der etableres en badebro med sauna ved Børnens Vel i Høll til vinterbadere og vandhunde. Og et nyt motionsløb i Gårslev skal skydes i gang.

I 2014 skal bybilledet forbedres med et bytorv og en byport, og i 2015 skal Store Klit i Hvidbjerg tiltrække et stort publikum til en stor operakoncert.

2016 slutter de foreløbige visioner af med en udvidelse af Gårslevhallen med café og fitness samt en udvidelse af skolen, der til den tid også skal have en overbygning fra 7. til 9. klasse.

Elever, der skal komme til byen, efter salget af de mange nye byggegrunde.

Læs mere i Vejle Amts Folkeblad onsdag

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik