Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Tyv erkender |37 indbrud

Publiceret: 18.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Søren Rahbek

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Manden blev den 13. april varetægtsfængslet i fire uger sigtet for indbrud og for overtrædelse af våbenloven under skærpende omstændigheder.

I forbindelse med en ransagning af mandens hjem fandt politiet nemlig ikke bare tyvekoster fra indbrud, men også et oversavet jagtgevær og tilhørende ammunition.

Den 20-årige er tidligere dømt for indbrud og overtrædelse af våbenloven og fik i marts 2011 en behandlingsdom.

- Vi har kørt en tur med ham i Jelling, og i den forbindelse erkendte han i alt 37 indbrud. 27 begået i 2012 og 10 begået i 2011, siger leder af lokalpolitiet i Vejle, Carsten Thostrup.

Den 20-årige har haft en modus, hvor han hurtigt skaffede sig af med tyvekosterne, inden han igen begik indbrud.

- De tyvekoster, vi fandt hos den 20-årige er tilbage hos ejerne, så vi har ikke koster, som der mangler gerningssted til, siger Carsten Thostrup.

Det har tidligere været fremme, at tyven var 21 år, men han fylder først 21 år senere i denne måned.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik