Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Psykisk syge får hjælp til økonomien

Publiceret: 19.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Ingrid Trier
For mange psykiske syge fylder økonomiske problemer en stor del af hverdagen. Det oplever socialpsykiatrien i Hedensted Kommune.

Nu er der dog kommet hjælp fra en uventet kant. Torben Lindskjold, der er bankuddannet og bestyrelsesmedlem i lokalafdelingen af foreningen Bedre Psykiatri, har tilbudt Hedensted Kommune at yde frivillig økonomisk rådgivning til psykisk syge i kommunen.

- Når man har rod i sindet og mangler overskud i hverdagen, har man også ofte rod i sin privatøkonomi. Jeg tror, at man med få midler og frivillige timer på rådgivning kan hjælpe med at give et økonomisk overblik, lyder det fra Torben Lindskjold.

Planen er, at projektet med den frivillige rådgivning til psykisk syge kører et halvt år, inden der laves en evaluering. Er det en succes, vil der være mulighed for at udvide projektet til også at omfatte rusmiddelområdet, socialt udsatte og jobcenterområdet.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik