Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret15 º C
VB-Viborg 200412 steffen kielstrup
Torben Glyum
Torben Glyum
Torben Glyum
Torben Glyum
Torben Glyum
Torben Glyum
Torben Glyum
Torben Glyum
Torben Glyum
VB-Viborg 200412 wael
VB-Viborg 200412 steffen kielstrup

Vejle-Kolding |skuffede hjemme |mod Viborg

Publiceret: 20.04.2012 06:00
Anders Møllenberg

Klik her for at se samtlige annoncer

ganske rimelig udgang på en alt andet end prangende indsats af hjemmeholdet, som ellers kom godt i gang.

Faktisk endnu bedre end i søndags mod Blokhus FC. Ved den lejlighed gik der 1,26 minutter inden vejlenserne kom foran mod Viborg gik der blot 1,13 minut.

Azer Busuladzic lagde et frispark ind foran Viborg-målet, og Jonathan Neftali snittede bolden i mål.

Derefter lignede det en snarlig udbygning af føringen, for Vejle Boldklub Kolding pressede hårdt på, uden der dog kom de store chancer ud af den massive dominans.

I stedet fik Viborg udlignet ud af det rene ingenting. En dødbold endte hos i vejlensernes straffesparkfelt, og uden for feltet stod Simon Nagel klar og flugtede Thomas Mikkelsens clearing ind bag målmand Kristian Fæste.

Minutterne efter scoringen virkede hjemmeholdet en smule groggy, men det fandt dog sig selv mod slutningen af første halvleg.

Andreas Moos havde et godt frisparksforsøg, Oliver Thychosen kom til en god skudchance efter godt forarbejde af Jeppe Andersen og sidstnævnte havde et udmærket skud i halvlegens sidste minut.

Men i stedet for en scoring til hjemmeholdet kom gæsterne foran i første halvlegs tillægstid. Mens Vejle Boldklub Kolding-spillerne appellerede for et straffespark begået mod Jacob Taz Sørensen, løb Viborg kontrakt og bolden endte hos Thomas Dalgaard, som afdriblede Erik Marxen og scorede let mellem benene på en sagesløs Kristian Fæste.

En helt igennem mislykket første halvleg for et hjemmehold, som stillede op uden en syg Jens Berthel Askou, og hans fravær kunne mærkes

Vejle Boldklub Kolding lagde udmærket ud efter pausen, men den første store chance faldt til Thomas Dalgaard efter en misforståelse mellem svagtspillende Michael Stryger og Jonathan Neftali, men Dalgaard sparkede i fri position forbi mål.

Ellers forløb anden halvleg helt efter Viborgs drejebog. Der skete ikke al verden, og Vejle Boldklub Kolding kom reelt ikke til en chance

Det nærmede sig rent dødvande, men pludselig ramte Vejle Boldklub Kolding-spillerne hinanden, og efter godt forarbejde af Andreas Moos endte bolden hos netop indskiftede Andreas Albers, der udlignede til 2-2.

Udligningen sparkede nyt liv i hjemmeholdet, og minutter efter 2-2-målet var Albers atter på spil og tvang Viborg-keeper Martin Hansen ud i en flot redning. Også Viborg kom frem til chancer i slutfasen, men det hele sluttede skuffende for hjemmeholdet 2-2.

Et point betyder, at Vejle Boldklub Kolding rykker op på andenpladsen a point med nummer tre Randers FC. Men det holder næppe længere end til søndag, for den dag får randrusianerne besøg af Blokhus FC, og det ligner tre sikre point selv for et Randers-hold i krise.