Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret13 º C
drab give 200412
På denne ejendom på adressen Ringivevej 90 mellem Give og Ringive er den dræbte 38-årige kvinde fundet.
drab give 200412
På denne ejendom på adressen Ringivevej 90 mellem Give og Ringive er den dræbte 38-årige kvinde fundet.

Kvinde ville skilles| fra drabssigtet mand

Publiceret: 20.04.2012 06:00
Søren Rahbek

Klik her for at se samtlige annoncer

er i hvert fald den teori, som politiet arbejder ud fra.

Linjechef Brian Olsen fra Sydøstjyllands Politi bekræfter, at der var en ægteskabelig uoverensstemmelse mellem kvinden og manden.

Ægteparret lå ifølge naboer, som avisen har talt med, i skilsmisse, og kvinden var flyttet sammen med sin danske kæreste på adressen Ringivevej 90.

Den 38-årige mand ville dog ikke skilles og sendte truende sms'er til kvinden. De blev læst af via tolk under fredagens grundlovsforhør. Blandt andet med indhold som: "Jeg beder en bøn om, at du skal krepere". "Du er heldig. Du får en nem død"."Dø selv, du luder" og "Forbander dig, du tæve"

Ifølge linjechef Brian Olsen kender politiet ikke til trusler mod konen, og parret var ikke kendt af politiet, før kvinden blev fundet død.

Den 38-årige drabssigtede mand har ikke været særlig meddelsom under de afhøringer, politiet har foretaget af ham, siden anholdelsen torsdag.

- Han har både villet sige noget og ikke sagt noget, og han har ikke erkendt noget under afhøringerne, siger Brian Olsen.

Linjechefen oplyser, at der er en del tekniske spor i det hus, hvor kvinden blev fundet død.

Det var en nabo, der fandt kvinden død. Da hendes danske kæreste blev urolig over, at han ikke kunne få fat i hende. Derfor ringede han til naboen, der fandt den 38-årige kvinde liggende nøgen under to dyner i en seng.

Hun havde blødt fra mund eller næse, og blodet var løbet ned over hendes overarm.

Politiet vil offentliggøre fotos af den drabssigtedes bil for at få offentlighedens hjælp til at opklare den 38-åriges mands færden op til hans hustrus død.

Politiet havde kl. 15 fredag endnu ikke modtaget den obduktionsrapport, der med sikkerhed kan fastslå årsagen til den 38-åriges kvindes død.

Den 38-årige drabssigtedes bror blev også anholdt i sagen torsdag.

Men han er løsladt og er ikke længere sigtet i sagen, oplyser Brian Olsen.