Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
affaldsindsamling grønt forum vejle 220412
Torben Glyum 
affaldsindsamling grønt forum vejle 220412
Torben Glyum 

Borgerne i Vejle |flittige til at |samle affald

Publiceret: 23.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Erik Andresen
Søndag blev den store forårsrengøring af den danske natur afsluttet med en landsdækkende indsamling af affald i boligområder, langs veje og ved strandene. Og borgerne i Vejle Kommune er faktisk de flittigste på landsplan til at give et nap med.

35 foreninger og 1100 aktive frivillige var ude i løbet af søndagen og samle affald ind. Affald domineret af plastik og dåser til øl og sodavand. Opbakningen i Vejle Kommune var den største i hele landet.

Vi var ude med indsamlere i det store boligområde Løget By en times tid, og også her behøver man ikke gå mange skridt for at finde noget at samle op. Stort og småt imellem hinanden.

Det indsamlede affald blev afleveret i en industri-container på en af p-pladserne i boligområdet.Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik