Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Borgmesteren går ind i DanePork-sag

Publiceret: 27.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Maria Søgård Jørgensen
Selvom teknisk udvalg i denne uge tog lokalplansagen fra St. Lihme af bordet, er det nu kommet frem, at borgmesteren sammen med en række embedsfolk skal mødes med Naturstyrelsen.

Mødet finder sted den 15. maj og har sin baggrund i, at det var Naturstyrelsen, der nedlagde et krav om, at St. Lihme skal flyttes fra den nuværende landzone til erhvervszone, hvis slagteriet skal være større end i dag.
Et krav, som efter teknisk udvalgs opfattelse, umuliggjorde en udvidelse.

Om mødet har det formål, at få Naturstyrelsen til at ændre sin afgørelse, vil Arne Sigtenbjerggaard ikke svare direkte på.

- Jeg ved ikke, om jeg kan få dem til at ændre holdning. Det er heller ikke det, jeg går efter. Vi er bare nødt til at finde ud af, hvad vi gør fremadrettet, hvis en virksomhed ønsker at starte op i et af kommunens landdistrikter, siger Arne Sigtenbjerggaard.Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik