Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
Torben Glyum
Torben Glyum g:/spool/pingviner2#BIL.jpg
Torben Glyum
Torben Glyum g:/spool/pingviner2#BIL.jpg

Is-piloterne| går på| vingerne

Publiceret: 28.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Alex Hermann
I morgen bliver den røde snor klippet til Legolands nye og meget store investering, Polar Land.

Polar Land, der bliver betegnet som den største nyhed i parkens historie, har kostet 75 millioner kroner at bygge, og hovedattraktionen vil her være verdens første rutschebane, hvor et frit fald på fem meter bliver kombineret med et kig ind til forlystelsesparkens nyeste beboere:.

17 pingviner, der for få måneder siden blev fløjet fra Skotland til Billund, hvor de under stor mediebevågenhed blev sat ind i deres nye hjem i Legoland.

De af Polar Lands gæster, der ikke umiddelbart har lyst til en tur i den nye rutschebane, kan dog stadig få lov til at se pingvinerne helt tæt på. Fra en helt ny restaurant, der også bliver en del af Polar Land, er det muligt gennem panorama vinduer at se ind til pingvinerne.

Desuden består det nye område af den tidligere Power Builder, der nu hedder Ice Pilots School, og som skal uddanne polar-piloter.

Hemmelige gæster
Indvielsen foregår i morgen klokken 11.00, hvor den amerikanske opdagelsesrejsende og miljøforkæmper Philippe Cousteau Jr. vil klippe den røde snor.

Legoland har desuden inviteret en række danske berømtheder til at deltage i indvielsen, men man ønsker ikke på forhånd at løfte sløret for, hvem der dukker op.

De særligt inviterede gæster bliver de første til at få en rundtur i Polar Land, og når klokken bliver 13.00, åbner området for parkens øvrige gæster.

Det er muligt at høre live fra indvielsen i Radio VLR. Den lokale radiostation vil være på pletten søndag mellem klokken 12 og 16.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik