Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
#217216
fredericiainfo.dk SAMSUNG
#217215
fredericiainfo.dk SAMSUNG
#217214
fredericiainfo.dk SAMSUNG
snaremosevej-5
Morten Kiilerich, www.fredericiadagblad.dk 
snaremosevej-4
Morten Kiilerich, www.fredericiadagblad.dk 
snaremosevej-3
Morten Kiilerich, www.fredericiadagblad.dk 
snaremosevej-2
Morten Kiilerich, www.fredericiadagblad.dk 
#217216
fredericiainfo.dk SAMSUNG

57-årig slipper med hjernerystelse| efter påkørsel

Publiceret: 30.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Søren Rahbek
blandt dem bilens 18-årige ejer - og i den forbindelse havde hun fået lov at køre bilen de få hundrede meter retur til IBC.

Men ved udkørslen fra Burger King tog den 16-årige fejl af bremser og speeder og kørte derfor direkte ind i en 57-årig cyklist.

Cyklisten blev slynget op på bilens kølerhjelm, men blev slynget ned fra kølerhjelmen igen, inden bilen kørte ind i en mur til ER Tryk.

Cyklisten var bevidstløs, da ambulance og politiet nåede frem, men ifølge vagtchef Kent Midtgaard Hansen fra Sydøstjyllands Politi er han sluppet fra uheldet med hjernerystelse.

- I forhold til, hvad der kunne være sket, er han sluppet nådigt, siger vagtchefen.

Den 16-årige pige vil blive straffet for at køre uden kørekort og ud for ubetinget vigepligt. Hun risikerer også at blive tiltalt for en straffelovsovertrædelse.

- Der kan være tale om uagtsom legemsbeskadigelse eller for at bringe andres liv eller førlighed i fare, men det er op til juristerne at vurdere, siger vagtchefen.

Også den 18-årige kvinde, der overdrog nøgler og bil til den 16-årige, står til en straf.

 

 

 

 

 

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik