Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret15 º C
rg90
Ejendommen Ringivevej 90, hvor den litauiske kvinde torsdag formiddag blev fundet dræbt. Politiet har forseglet huset og sat afspærringsbånd op ved indgangen.
Torben Glyum
Ejendommen Ringivevej 90, hvor den litauiske kvinde torsdag formiddag blev fundet livløs. Politiet har forseglet huset og sat afspærringsbånd op ved indgangen. Torben Glyum.
audi
rg90
Ejendommen Ringivevej 90, hvor den litauiske kvinde torsdag formiddag blev fundet dræbt. Politiet har forseglet huset og sat afspærringsbånd op ved indgangen.

38-årig drabssigtet| vil ikke tale| med politiet

Publiceret: 30.04.2012 06:00
Søren Rahbek

Klik her for at se samtlige annoncer

Vi har haft ham til afhøring flere gange, men han ønsker ikke at sige noget til os, siger linjechef i Sydøstjyllands Politi Brian Olsen, der leder efterforskningen.

Politiet er derfor afhængige af resultaterne af de tekniske spor, der er fundet på Ringivevej 90, hvor kvinden blev fundet død torsdag den 19. april kl. 12.42.

- Vi har fundet mange spor på stedet, men vi har ikke fået resultater fra kriminalteknikerne. Nogle spor er tidskrævende at få svar på, så jeg har ikke nogen tidshorisont på, hvornår vi får svar på undersøgelserne, siger Brian Olsen.

Er I afhængige af tekniske spor, hvis fængslingen af den 38-årige skal forlænges?

- Det vil ikke sige noget om. Det må retten afgøre, siger Brian Olsen.

Han oplyser, at politiet har fået en del henvendelser om den 38-årige fængsledes sorte Audi A6 Quattro stationcar.

- Men vi er fortsat interesseret i at få henvendelser. Vi mangler at få klarlagt den 38-åriges færden i ni timer fra midnat natten til torsdag og frem til kl. 9 torsdag morgen, siger Brian Olsen.

Kvinden blev fundet kl. 12.42 torsdag den 19. april. Vil det sige, at I har styr på den sigtedes færden fra kl. 9 til kl. 12.42 den pågældende dag?

- Ja, det mener vi i hvert fald, siger Brian Olsen.