Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Ravningvej bliver ikke til Jensensvej

Publiceret: 30.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Maria Søgård Jørgensen
Motortrafikvejen mellem Bredsten og Vandel kommer til at skære både Ravningvej og Østermarksvej over.
Derfor har teknisk udvalg vedtaget nye navne til dele af vejene.

Ud over fortsat at hedde Ravningvej, skal den del af Ravningvej, der ligger nord for Bredstenvej fremover hedder Lille Ravningvej.

Det er Niels Peter Jensen godt tilfreds med. Han har boet på Ravningvej i 20 år.
Han foreslog selv, at vejen kunne hedde Ravning Markvej, fordi den ligger på Ravning Mark.

- Jeg ville også gerne, at den skulle hedde Jensensvej, men sådan skulle det ikke være, siger Niels Peter Jensen med et smil og konstaterer, at når de to navne ikke kunne accepteres, er Lille Ravningvej et udmærket alternativ.

Nyt navn fra juni
En anden del af Ravningvej får også nyt navn. Det drejer sig om den del af Ravningvej, der fører ud i Østermarksvej. Dette vejstykke, som også skæres over af motortrafikvejen, skal fremover hedder Lyngbjergvej.

Navnene træder i kraft per 4. juni. Senest 14 dage inden vil indbyggerne på de omtalte veje modtage et brev, hvor deres nye husnummer også bliver oplyst.Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik