Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Her kører vi på ferie til sommer

Publiceret: 30.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Flemming Larsen
Flybranchen er ramt af negative historier: Massefyringer hos SAS på grund af økonomisk usikkerhed, pres på billetpriserne og fortsat høje brændstofpriser, Cimber Sterlings skæbne, der afgøres senere i denne måned.

Der er blevet længere mellem solstrålehistorierne.

Hos dbcommakør-selv"-bureauet friferie. dk, som i de seneste 21 år har sendt hundredtusindvis af danskere på bilferie til udlandet -primært til sol og strand i lande som Italien, Kroatien og Frankrig, ser tingene til gengæld noget mere positive ud.

- Vi har forrygende travlt i øjeblikket og har 22 procent flere bestillinger i forhold til samme tid sidste år, når det gælder sommerferien. Vi kan slet ikke genkende branchens problemer, siger Peter Anker Jensen, direktør i friferie. dk.

Han tror personligt, at dbcommakør-selv"-ferie passer perfekt ind i den trend, vi ser i samfundet.

- Vi ønsker i stigende grad selv at være med til at bestemme over ferien. Og vi behøver nødvendigvis ikke blive transporteret sammen med 250 andre folk først i et charterfly for senere at nå frem til destinationen i en i en transferbus, siger Peter Anker Jensen.

Perfekt modgift
- Vores liv er så indpasset i skemaer og aftaler, og de fleste har enormt travlt. "Kørselv"-ferie i egen bil er den perfekte modgift, her er familien samlet og på vej til fælles eventyr, siger Peter Anker Jensen.

Det som hitter hos dbcommakørselv"-bureauet i år er luksuscamping på de store, velplejede campingpladser i Italien og ikke mindst Kroatien.

- På sidstnævnte destination ligger vi 50 procent foran salget i forhold til samme tid sidste år. Derimod sælger destinationerne i Frankrig slet ikke længere.

- Kunderne kører i stedet til det nordlige Tyskland og Salzburgerland i Østrig. Begge lande ligger som noget nyt i top 10. På vej op i top 10-listen er også Harzen, siger Peter Anker Jensen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik