SOSEScript: GetMainProfileInfo.js failed executing with the following error: Error on line 30 position 3: Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.

Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Her kører vi på ferie til sommer

Publiceret: 30.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Flemming Larsen
Flybranchen er ramt af negative historier: Massefyringer hos SAS på grund af økonomisk usikkerhed, pres på billetpriserne og fortsat høje brændstofpriser, Cimber Sterlings skæbne, der afgøres senere i denne måned.

Der er blevet længere mellem solstrålehistorierne.

Hos dbcommakør-selv"-bureauet friferie. dk, som i de seneste 21 år har sendt hundredtusindvis af danskere på bilferie til udlandet -primært til sol og strand i lande som Italien, Kroatien og Frankrig, ser tingene til gengæld noget mere positive ud.

- Vi har forrygende travlt i øjeblikket og har 22 procent flere bestillinger i forhold til samme tid sidste år, når det gælder sommerferien. Vi kan slet ikke genkende branchens problemer, siger Peter Anker Jensen, direktør i friferie. dk.

Han tror personligt, at dbcommakør-selv"-ferie passer perfekt ind i den trend, vi ser i samfundet.

- Vi ønsker i stigende grad selv at være med til at bestemme over ferien. Og vi behøver nødvendigvis ikke blive transporteret sammen med 250 andre folk først i et charterfly for senere at nå frem til destinationen i en i en transferbus, siger Peter Anker Jensen.

Perfekt modgift
- Vores liv er så indpasset i skemaer og aftaler, og de fleste har enormt travlt. "Kørselv"-ferie i egen bil er den perfekte modgift, her er familien samlet og på vej til fælles eventyr, siger Peter Anker Jensen.

Det som hitter hos dbcommakørselv"-bureauet i år er luksuscamping på de store, velplejede campingpladser i Italien og ikke mindst Kroatien.

- På sidstnævnte destination ligger vi 50 procent foran salget i forhold til samme tid sidste år. Derimod sælger destinationerne i Frankrig slet ikke længere.

- Kunderne kører i stedet til det nordlige Tyskland og Salzburgerland i Østrig. Begge lande ligger som noget nyt i top 10. På vej op i top 10-listen er også Harzen, siger Peter Anker Jensen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   SOSEScript: GetMainProfileInfo.js failed executing with the following error: Error on line 30 position 3: Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.