Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret12 º C
FV11: Sidste måling giver sejr til Thorning
Helle Thorning-Schmidt (S) har gode muligheder for at blive Danmarks næste statsminister, når valgstederne lukker torsdag aften.
FV11: Sidste måling giver sejr til Thorning
Helle Thorning-Schmidt (S) har gode muligheder for at blive Danmarks næste statsminister, når valgstederne lukker torsdag aften.

Thorning er trækplaster| 1. maj i Vejle

Publiceret: 01.05.2012 06:00
Kaare Johansen

Klik her for at se samtlige annoncer

Martin Jensen fra fagforbundet 3 F har efter eget udsagn måttet skuffe en række af sine fagforeningskolleger i dagene op til 1. maj:

- Mange har ønsket at deltage i vores arrangement med statsminister Helle Thorning-Schmidt. Men vi har ganske simpelt ikke plads, selvom vi stiller et stort telt op i gården, siger Martin Jensen.

I teltet vil der være plads til knap 200 deltagere. Og han er sikker på, at pladserne bliver optaget af fagforeningens egne medlemmer plus lokale socialdemokrater. Den lokale partiafdeling har nemlig koblet sig på 3Fs arrangement.

Statsministeren er uden sammenligning hovedrolle-indehaver ved arrangementerne på arbejdernes internationale kampdag i Vejle. Det er også lykkedes 3F at få LOs næstformand, Lizette Risgaard, til morgenmødet. Men spørger man Martin Jensen, er han faktisk mest tilfreds med, at en af forbundets tillidsrepræsentanter er klar til at gå på talerstolen. Arbejdsmiljørepræsentant Susi Hansen fra centercafeteriet på DTC har sagt ja til at tale til kammeraterne.

Der skal kæmpes
De, der vil opleve statsministeren og de øvrige talere, må forholdsvist tidligt op. Arrangementet hos 3F i Sjællandsgade indledes klokken 8.30. Men der er også 1. maj møde for de mindre morgenduelige. Fra klokken 13 til 17 inviterer LO Vejle til 1. maj i Byparken. Her er gengangeren fra 3Fs møde den nye borgmesterkandidat for Socialdemokraterne - Søren Peschardt. Så sent som tirsdag sendte de socialdemokratiske partifæller ham øverst på stemmesedlen ved byrådsvalget i november 2013.