Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
ARKIV Danisco i Grindsted deler viden om at optimere energiforbruget med blandt andre Mexico.
ARKIV Danisco i Grindsted deler viden om at optimere energiforbruget med blandt andre Mexico.

Sirene på| Danisco| satte sig fast

Publiceret: 02.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Uffe Dahl, redaktion@midtjyskugeavis.dk
Hvert år den første onsdag i maj afprøves sirenerne landet over i fem minutter.

I Grindsted blev afprøvningen dog forlænget til 20 minutter, da sirenen på Danisco, der skulle testes samtidig med det offentlige beredskabs sirener, satte sig fast.

- Kører den lige nu? Den skulle da ellers gerne være slukket igen sammen med de andre. Men jeg kan berolige dig og dine læsere med, at jeg sidder her stille og roligt på mit kontor og er ikke blevet kaldt til noget. Så det er helt klart en fejl, siger beredskabschef i Billund Kommune, Torben Ravn.

Sirenen vedblev at hyle i 20 minutter inden den endelig blev slukket.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik