Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

SF-gruppeformand talte for pladderhumanisme

Publiceret: 02.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Erik Andresen
Talen gik dog primært på et andet begreb, der ikke helt fylder så meget i dag som det har gjort: solidaritet. En solidaritet som starter med, at man sparker til sig selv og erkender, at der er noget større end en selv ude i verden.

- Rigtig solidaritet er ikke kun med sine egne, med dem man omgås og forstår. Men handler også om at kunne se tingene i et større perspektiv. Jeg kunne ønske, at de mennesker som har det svært og kæmper de rigtig store kampe, kunne mødes med mere forståelse og tolerance. Også her i Danmark.

Internationalt
Arbejdernes kampdag 1. maj kalder sig også international. Det perspektiv var gruppeformanden også inde på i sin tale:

- Vi skal starte med at sende en tanke ud i verden til alle de, der i dag og hver dag kæmper en meget mere grundlæggende kamp, en kamp for at overleve og sikre familien fortsat mad på bordet. Lad os huske det - også i morgen når hverdagen melder sig, sagde Lone Myrhøj.

Og kørte videre til Vejle for at være tilhører ved majmødet i Byparken.Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik