Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Vidne stopper voldtægtsforsøg

Publiceret: 03.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Ritzau
En 23-årig kvinde blev natten til torsdag udsat for voldtægtsforsøg på Amager. Til kvindens held hørte en beboer i området hende skrige og fik stoppet forbrydelsen.

- Pigen er på vej hjem omkring klokken 01.40, da hun bliver antastet bagfra af en ukendt gerningsmand på Sorrentovej, siger Københavns Politis centrale efterforskningsleder Emil Jensen.

Gerningsmanden forsøger at voldtage den 23-årige kvinde på åben gade, mens hun skriger. Og det bliver hørt af en beboer i en lejlighed på vejen.

- Vidnet har forklaret, at han hører kvinden råbe og går ned og ser, at hun er ved at blive overfaldet. Han råber til gerningsmanden, som så løber derfra, fortæller den centrale efterforskningsleder.

Vidnet nåede at gribe ind, inden den 23-årig kvinde kom til skade:

- Hun er chokeret, men har det omstændighederne godt, lyder det fra efterforskningsleder Emil Jensen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik