Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret14 º C
Key Biscayne Tennis
I de senete år har modstanden været for dårlig i Farum til Caroline Wozniacki.
Key Biscayne Tennis
I de senete år har modstanden været for dårlig i Farum til Caroline Wozniacki.

Wozniacki er videre efter tre timers slid

Publiceret: 06.05.2012 06:00
Ritzau

Klik her for at se samtlige annoncer

er bestemt ikke Caroline Wozniackis yndlingsunderlag, og selv om den tidligere verdensetter har trænet intensivt de seneste par dage for at vænne sig til det langsomme sand, er hun stadig ikke helt dus med det.

Det viste hun ved WTA-turneringen i Madrid, hvor man spiller på en speciel smølfeblå udgave af gruset.

Godt nok vandt hun sin førsterundekamp mod kasakheren Ksenia Pervak, men det skete med langt megen besvær og først efter tre sæt og mere end tre timers spil.

Samtidig vred Caroline Wozniacki om på sin højre ankel undervejs i kampen, men hun kunne efter at have modtaget behandling fortsætte kampen.

Første sæt var en tæt, men også meget ujævn affære, hvor det tilsyneladende ikke var nogen fordel at have serveretten.

Fra stillingen 2-1 til Wozniacki fulgte seks servegennembrud i træk, inden Pervak holdt sin egen serv og udlignede til 5-5.

Yderligere to servegennembrud sendte kampen ud i en tiebreaker, hvor Wozniacki misbrugte flere sætbolde, inden hun med cifrene 9-7 afgjorde sætte til egen fordel.

Servegennembruddene løjede en smule af i andet sæt, hvor det til gengæld var Pervak, der var i teten. Hun brød Wozniackis serv to gange - senest til stillingen 5-3, hvorefter hun servede sættet hjem.

Pervak kom også bedst fra land i tredje sæt, men Wozniacki kæmpede sig tilbage i opgøret og vandt i sidste ende 6-4 - igen i kraft af et servegennembrud, det 16. i alt i kampen af 31 mulige.

Caroline Wozniacki møder i anden runde af turneringen tyske Mona Barthel, der en lille smule overraskende slog landsmanden Julia Görges i to sæt.

Barthel er nummer 31 i verden og har kun én gang tidligere mødt Wozniacki. Det skete ved WTA-turneringen i Farum sidste år, hvor det blev til dansk sejr i semifinalen med cifrene 6-1, 6-2.