Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
Fans_fra_Vejle__AF3U6KO.jpg
Frank Undall Ejer Farmand Rene Rønne var selv i klædt en United træningsdragt fra 1985, mens drengene Rasmus, Casper og Niclas var i kampdragt.
Fans_fra_Vejle__AF3U6KO.jpg
Frank Undall Ejer Farmand Rene Rønne var selv i klædt en United træningsdragt fra 1985, mens drengene Rasmus, Casper og Niclas var i kampdragt.

United-fan |kørte langt efter |autograf

Publiceret: 10.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Flemming Larsen
Rene Rønne har siden 1985 været fan af Manchester United.

Så da han på Spies' hjemmeside så, at charterarrangøren fik besøg af Ronny Johnsen, satte vejlenseren sig i bilen og kørte fra Vejle til København for at sikre sig en autograf.

Ronny Johnsen har spillet 150 kampe for holdet, og havde taget mesterskabspokalen for 2011 med.

Besøget af fodboldidolet fandt sted i forbindelse med at charterarrangøren netop har indledt et samarbejde med verdens største arrangør af rejser til Premier League-fodbold, engelske Thomas Cook Sport, der også er officiel rejsepartner for flere af de største engelske klubber samt årets olympiske lege i London.

- Manchester City og Manchester United dyster lige nu om pokalen. Så det var da lidt stort, at jeg vandt konkurrencen om at møde med Ronny Johnsen og blive fotograferet med ham, siger Rene Rønne.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik