Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

82 procent stemte på Firehøjeskolen

Publiceret: 10.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Maria Søgård Jørgensen
nemlig 82 procent - peget på Firehøjeskolen som den kommende skoles navn.

Navnevalget falder i god jord hos skolelederen Bjarne Kyneb. Han mener, at det giver udtryk for en fælles identitet.

- Både bestyrelsen og jeg selv er godt tilfredse - især med det klare resultat. Det viser opbakning til både samarbejdet og sammenhængskraften i områderne mellem Vandel og Nørup, og understreger det, vi hele tiden har arbejdet for: Ligeværdighed.

Bjane Kyneb tror, at "Firehøjeskolen" allerede et stærkt brand, der er kendt i hele Vejle kommune.

- Så vi behøver ikke at forklare, hvor vi kommer fra - heller ikke fremover. Jo, vi smiler skam over det sandsynlige nye navn.


Navnet "Firehøjeskolen" skal godkendes af politikerne i Vejle Kommune, før den nye fælles skole kan bruge navnet per 1. august.Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik