Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
Fredericia HK - HC Midtjylland Foto Michael Svenni
Michael Svenningsen Paw Peters scorede 9 gange for Fredericia Håndbold mod FC Midtjylland. Men det v ar ikke nok til at sejre og undgå nedrykning for anden sæson i træk.
Fredericia HK - HC Midtjylland Foto Michael Svenni
Michael Svenningsen Paw Peters scorede 9 gange for Fredericia Håndbold mod FC Midtjylland. Men det v ar ikke nok til at sejre og undgå nedrykning for anden sæson i træk.

Pengekassen| i klubben| er i den grad tom

Publiceret: 11.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Flemming Linnebjerg
Der er ikke meget håb for kreditorerne efter Fredericia Håndbolds konkurs.

Lige nu er kurator Jens Brusgaard fra Fredericia Advokaterne i gang med at danne sig et overblik over aktiver og passiver i håndboldklubben, og han er ikke stødt på en guldåre indtil videre.

I en foreløbig opgørelse, som langt fra er endelig, er passiverne cirka 750.000 kroner større end aktiverne, og kurator Jens Brusgaard forventer, at beløbet kun stiger fremadrettet. Blandt andet via lønkrav og manglende udbetaling af feriepenge.

De store tabere bliver lønmodtagerne samt Skat. De simple kreditorer, som der ikke er mange af, skal heller ikke forvente at få deres tilgodehavender.

- Der er ingen tegn på, at der er foregået noget i strid med loven, men nu arbejder vi videre med at danne os et endeligt overblik. I første omgang behandler vi det mest åbenlyse, og så dykker vi længere ned og tilbage, siger Jens Brusgaard.

Fredericia Håndbolds ledelse slap tøjlerne, da klubbens bedste mandlige hold for andet år i træk rykkede ned.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik