Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
AO
Angelina Owino Jelling Musikfestival er det oplagte eksempel på, at kultur bliver til erhvervsliv og penge. Den viser også det vigtige i, at arrangementerne gror nedefra.
AO
Angelina Owino Jelling Musikfestival er det oplagte eksempel på, at kultur bliver til erhvervsliv og penge. Den viser også det vigtige i, at arrangementerne gror nedefra.

Publikum tøver med |at købe billet |til musikfestival

Publiceret: 11.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Leif Baun
Jelling Musikfestival er på trapperne. Her to uger før starten på den 24. festival er billetsalget ca. 10 procent under samme tid sidste år. Der er stadig nogle tusind partoutbilletter tilbage.

- Folk tøver på grund af vejret. Men vi kan mærke, at de er på tæerne nu. Kurven stiger, så vi skal nok indhente det, vi er bagud. Jeg er ikke nervøs. Det bliver udsolgt med 30-32.000 gæster, siger festivalleder Lars "Charlie" Mortensen.

Alle dage sælger
Todages billetter er udsolgt, og der er godt salg af alle endagsbilletter. Der er stærke trækheste på alle dage. Status Quo om fredagen, Lilholt, TV 2 og Manic Street Preachers om lørdagen og Ozzy Osbourne søndag.

At der ikke er udsolgt endnu skal også ses i lyset af, at der er lidt flere billetter til salg end for et par år siden.

Pinsesolen skal danse
- Det er klart, at fire dage med regn sidste år forringede oplevelsen for publikum. Men vores organisation holdt, og derfor har vi heller ikke mærket kritik. Selvfølgelig glæder vi os til at se pinsesolen danse i år, siger Charlie. Han tror på, at den sidste festivaldag kan blive bedre end sidste år, fordi publikum ikke behøver tage hjem så tidligt. Mandag er nemlig også en fridag i år.

Musikfestivalen begynder torsdag den 24. maj. Den første dag er der finale i quasarrock, men efterhånden er der også koncerter denne dag, i år blandt andet med Lukas Graham. Så reelt er festivalen på fire dage nu, siger Charlie.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik