Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
kano
 
kano
 

Seks-dobler prisen for kano-tilladelser

Publiceret: 15.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Ingrid Trier
Det bliver seks gange så dyrt for kanoudlejere at få tilladelse til at leje kanoer ud til sejllads på Gudenåen, når sejladsen fra årsskiftet skal sendes i udbud.

De besluttede de syv gudenåkommuner, da de i fredags mødtes for at vedtage et nyt regelsæt for kanoudlejning på Gudenåen.

Her skulle de politiske repræsentanter fra de syv kommuner bl.a. tage stilling til, hvad en såkald kano-koncession skal koste i fremtiden.

I dag betaler kanoudlejerne 50 kr. pr. år. pr. kano, de udlejer til sejlads på Gudenåen, men gudenåkommunerne blev i fredags enige om, at prisen fremover skal seksdobles, så det kommer til at koste 300 kr. pr. kano.

Pengene skal gå til Gudenåkomiteen og de syv gudenåkommuner for administration af ordningen.

Prisstigningen på kano-koncessionerne betyder for kanoudlejer Jan Mindedal i Tørring en ekstra årlig udgift på over 30.000 kr.

- Og de penge bliver vi jo nødt til at finde et eller andet sted i forretningen. Om det så betyder, at vi skal give vores ansatte mindre i løn, spare på vandet, når vi vasker kanoerne, eller at vi må hæve prisen på at leje en kano, ved jeg ikke endnu, lyder det fra Jan Mindedal, der med det nye regelsæt maksimalt kan få lov til at have 155 kanoer i sin forretning.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik