Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
ScreenHunter_004
 
ScreenHunter_004
 

Lyssignaler| går i udu|om morgenen

Publiceret: 15.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Kaare Johansen

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
og her har der været defekter. Også i morges var der trafikmeldinger i radioen, der fortalte, at signalerne ikke virkede. Her var der dog ikke kommet fejlmeldinger til Elcon, og avisen oplevede heller ikke slukket lyssignal i morgenmyldretiden.

Kommunens drifts- og anlægschef, Arne Mølgaard, tog turen forbi krydset her til morgen. Signalerne er ikke kommunens ansvar, fordi Fredericiavej/Damhaven er statsveje og forvaltes af Vejdirektoratet. Men Arne Mølgaard havde alligevel ærinde på Damhaven, så han tjekkede signalerne. Og da avisen talte med ham ved 8-tiden, skiftede signalerne som de skulle på trods af fejlmeldingerne i trafikradioen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik