Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Fire katte frygtes omkommet ved brand

Publiceret: 16.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Søren Rahbek
Lejligheden ligger i en længe sammen med et eller to andre lejemål, og brandvæsenet blev tilkaldt klokken 17.04.

Da seks brandmænd fra Falck i Egtved nåede frem med tankvogn og sprøjte, var lejligheden meget røgfyldt, men der var kun en smule ild.

- Det har ulmet lidt, for der er gløder indenfor, men branden er næsten død af sig selv på grund af mangel på ilt, siger indsatsleder Erik Skallerup fra Vejle Brandvæsen.

Lejligheden var dog kraftigt skadet af sod og røg, mens der ikke har været fare for, at ilden skulle sprede sig.

Ifølge politiet skyldes branden en varmepude, der er blevet efterladt tændt, mens beboerne havde forladt lejligheden.

- Beboerne havde fire katte i lejligheden, og de er formentlig døde. Vi har fundet en død kat, siger indsatsleder Erik Skallerup.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik