Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret14 º C
Picasa
Picasa
Picasa
Picasa
Picasa
Picasa
Picasa

Borgmesteren roste Børkop Vandmølle

Publiceret: 17.05.2012 06:00
Silas Bang

Klik her for at se samtlige annoncer

på Børkop Vandmølle er altid godt besøgt, men det omskiftelige vejr på Kristi himmelfartsdag holdt en del væk.

Borgmester Arne Sigtenbjerggaard (V) dukkede dog som planlagt op og holdt åbningstale, efter flaget var røget til vejrs.

- Jeg tror, at for rigtig mange af jer er det sådan, at det her arrangement, skal I bare med til uanset vind og vejr, sagde Arne Sigtenbjerggaard og roste Børkop Vandmølles Venner for at arrangere endnu en mølledag.

Underholdning, musik og ænder
- Her på møllen får man en mulighed for at få indblik i en kulturhistorisk perle, og hvis man så også vælger at gå over i bygningen i huset, så kan man også få en kulinarisk oplevelse. Det er en fantastisk restaurant, som jo er kendt viden om.

- Alt det her sammen med den fantastiske natur gør, at det næsten ikke kan være bedre. Og tænk så på, at der næsten har været aktiviteter hernede i 1000 år, sagde Arne Sigtenbjerggaard.
Dagen startede med en friluftsgudstjeneste klokken 9, hvor Gauerslund Gospelkor, Kirkekoret og spillemændende "Syvspring" medvirkede.

Derefter var der børneunderholdning med Frank Fumlefod, dans med Gårslev Folkedansere og musik med harmonikaorkestret "De Syv".
Dagen sluttede som altid med andevæddeløb på mølleåen.