Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret16 º C
rg90
Ejendommen Ringivevej 90, hvor den litauiske kvinde torsdag formiddag blev fundet dræbt. Politiet har forseglet huset og sat afspærringsbånd op ved indgangen.
audi
Torben Glyum
Ejendommen Ringivevej 90, hvor den litauiske kvinde torsdag formiddag blev fundet livløs. Politiet har forseglet huset og sat afspærringsbånd op ved indgangen. Torben Glyum.
rg90
Ejendommen Ringivevej 90, hvor den litauiske kvinde torsdag formiddag blev fundet dræbt. Politiet har forseglet huset og sat afspærringsbånd op ved indgangen.

Politiet har nye spor| i drabssagen fra Give

Publiceret: 18.05.2012 06:00
Mogens Sørensen

Klik her for at se samtlige annoncer

jordprøver kan vise sig at være et vigtigt bevis i drabssagen fra Give, hvor en 38-årig litauisk kvinde blev fundet dræbt den 19. april om morgenen. Politiet fandt på det lagen, hvor som kvinden lå nøgen på, noget jord, og det er man i gang med at sammenligne med prøver fra den 38-årige ægtefælle, som er sigtet for drabet i sagen. Politiet har taget prøver fra den drabssigtedes skosåler og fra gulvmåtterne i hans bil.

Det kom frem, da den 38-årige litauer fredag formiddag fik forlænget sin varetægtsfængsling med yderligere fire uger. Dommer Laila Nischke fastsatte fængslingsfristen til den 15. juni. Forsvarer Michael Sønderskov forbeholdt sig ret til at kære kendelsen.
Det fremgik også af dagens retsmøde, at den 38-årige tidligere har truet med at tage livet af sin jævnaldrende hustru, ligesom han selv ville begå selvmord.

Søster afhørt
En søster til den dræbte har forklaret, at 38-årige i forbindelse med parrets forestående skilsmisse havde truet med at tage livet af hustruen og begå selvmord.

I forbindelse med drabssagen har politiet efterlyst vidner, som har set en mørkeblå Audi A6 i området. Flere vidner har meldt sig og forklaret politiet, at de har set en sådan bil meget tæt på gerningsstedet den 19. april tidligt om morgenen. Ingen har dog set den drabssigtede eller andre ved bilen.

Politiet foretog i forbindelse med anholdelsen af den 38-årige en ransagning på hans bopæl. Her fandt man fødselsattesterne på parrets to børn. Papirerne var forsvundet fra Ringivevej 90, hvor de ifølge flere vidner havde ligget oven på et køleskab.

Anklager Birgit Nielsen sagde, at dødsårsagen ikke er endelig klarlagt. Men retsmedicinerne hælder mest til, at kvinden er død som følge af kvælning.
Den drabssigtede mente, at hans kone var død, fordi hun tog store mængder medicin mod forhøjet blodtryk. Men politiet har talt med kvindens læge, som fortæller, at der kun var tale om let forhøjet blodtryk.