Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret13 º C
Niagara Falls Rescue
Redningsmandskab arbejdede i to timer på at få den mand, der hoppede ud ved Niagara Falls, i sikkerhed.
Niagra Falls Rescue
Manden, der ifølge politiet forsøgte at begå selvmord, overlevede både faldet på 60 meter ned i floden og den kraftige strøm.
Niagara Falls Rescue
Redningsmandskab arbejdede i to timer på at få den mand, der hoppede ud ved Niagara Falls, i sikkerhed.

Mand overlever fald fra 60 meter ned i flod

Publiceret: 22.05.2012 06:00
Ritzau

Klik her for at se samtlige annoncer

mand har mirakuløst overlevet et fald på mindst 60 meter ved de berømte vandfald Niagara Falls i USA. Tilsyneladende er der ikke tale om en vovehals. Politiet mener, at personen forsøgte at begå selvmord.

Vidner så manden kravle over et sikkerhedsgelænder, hvorefter han "med vilje" sprang ud over vandfaldene og landede i floden. Det er kun tredje gang en person har overlevet springet ned i Niagara River uden sikkerhedsudstyr.

Manden formåede selv at komme op fra vandet.

- Han vadede selv ind på land. Han er sandsynligvis blevet suget ind i en strømhvirvel, og flydt over til bredden, siger Dan Orescanin fra det lokale brandvæsen til nyhedsbureauet AP.

Redningsfolk brugte to timer på at klatre ned ad de stejle klipper og trække manden op i en båre.

- Han har været heldig to gange. Var han ikke kommet væk fra hovedstrømmen, ville floden have taget ham, siger Orescanin.

Manden var ved bevidsthed efter den voldsomme tur, men det lange dyk ud over vandfaldet påførte ham alvorlige kvæstelser samt en punkteret lunge og flere brækkede ribben.

Han blev i helikopter overført til et hospital, hvor lægerne umiddelbart vurderede, at han var i livsfare. Nu forlyder det, at han har gode chancer for at overleve sine kvæstelser. Myndighederne har ikke oplyst personens navn eller alder.