Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Motorvejen ramt af kø-kaos

Publiceret: 29.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Kristoffer Hamborg
både omkring Horsens, Hedensted og Skanderborg.

Horsens

I nordgående retning mellem Horsens Vest og Horsens Nord skal bilister være opmærksomme på, at der ligger en stige i højre spor.

Det kan give forsinkelser, oplyser DR Østjyllands trafikradio.

Hedensted-Vejle

Ifølge DR Østjyllands trafikradio er der her til formiddag mange kilometers kø på motorvej E45 i sydgående retning.

Køen begynder Hornstrup og strækker sig frem til Skærup, man skal regne med omkring 30-40 minutters ekstra kørsel.

Skanderborg

I nordgående retning er der sket et færdselsuheld efter afkørsel 51 Skanderborg Vest, som betyder, at det venstre spor er delvist spærret, og der derfor er kø frem mod afkørsel 52 Skanderborg Nord.

Seneste melding lyder, at der går personer på kørebanen, der er derfor god grund til at sænke hastigheden og være ekstra opmærksom.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik