Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
BFN
Benny F. Nielsen Dorthe og Johnny Kristiansen sagde onsdag formiddag farvel til Top Rengøring efter 16 år. Ægteparret har solgt virksomheden til kapitalkæden Polaris Private Equity.
BFN
Benny F. Nielsen Dorthe og Johnny Kristiansen sagde onsdag formiddag farvel til Top Rengøring efter 16 år. Ægteparret har solgt virksomheden til kapitalkæden Polaris Private Equity.

Top Rengøring |solgt til |kapitalfond

Publiceret: 13.06.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Flemming Larsen
Rengøringsgiganten Alliance+ har købt sin største konkurrent Top Rengøring i Vejle.

Pengene til købet kommer fra ejerne af Alliance+, kapitalfonden Polaris Private Equity.

Alliance+ har blandt andet kontor i Hedensted, men åbner efter købet af Top Rengøring nyt regionskontor i Top Rengørings domicil på Rosas Mindevej i Bredballe.

- Vi har længe ønsket mere synlighed i Jylland. Top Rengøring er en markant udbyder af rengøring. Stærkt bygget op over bare 16 år af Dorthe og Johnny Kristiansen. Top Rengøring har som Alliance+ fokus på høj kvalitet i udførelsen af arbejdet frem for udelukkende på den lave pris, og det har ført til såvel gode kunderelationer som attraktive arbejdspladser, siger Henrik Nordenlund, administrerende direktør i Alliance+.

Alliance+ bevarer de godt 300 arbejdspladser i Top Rengøring i Trekantområdet.

- Derudover kommer vi selv med mere end 100 medarbejdere, siger Henrik Nordenlund.

Farvel til livsværk
Det vejlensiske ægtepar, Dorthe og Johnny Kristiansen, etablerede Top Rengøring tilbage i 1996. Og dermed siger ægteparret farvel til deres livsværk.

- Salget af Top Rengøring har været en meget stor beslutning for os. Det har været 16 sjove, lærerige, udfordrende og hårde år, som vi altid vil tænke tilbage på med positive tanker. Så det er med blandede følelser, vi sælger. Tidspunktet er dog det helt rigtige for os, da vi gennem en periode har haft et ønske om nye udfordringer erhvervsmæssigt og vi begge gerne vil have mere tid til hinanden og familien.

- Det bliver svært at stille "kost og spand" fra sig. Vi mener dog, at vores mål er nået, og vi overlader en sund virksomhed med en stor og god kundekreds og gode og engagerede medarbejdere til en kollega, siger Johnny Kristiansen.

Parterne har aftalt ikke at oplyse prisen for Top Rengøring, men det vejlensiske rengøringsselskab tjente 2,5 mio. kr. efter skat i det seneste regnskabsår.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik