Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret8 º C
Lalandia stod klar med 50
Lalandia stod klar med 50

Lalandia stod klar med 50.000 kroner til Red Barnet

Publiceret: 02.09.2012 06:00
Keld Stampe

Klik her for at se samtlige annoncer

var første gang cykelløbet blev afholdt, men står det til arrangøren, skal det skal være en årligt tilbagevendende begivenhed.
Løbet er for motionister, som kan køre med en gennemsnitsfart på 28 km/t. Det køres over 3 etaper med masterstart, samlet felt og politieskorte hele vejen. Den samlede distance i år var på 510 kilometer.

Der var start i Esbjerg fredag morgen og herfra gik turen til Sønderborg hvor der var overnatning. Lørdag gik turen videre til Kolding, og herfra var der så afgang mod Billund søndag, hvor feltet nåede Lalandia omkring kl. 13.00.

Og at det netop var i Lalandia, der var mål, var slet ikke noget tilfælde. For Lalandia hører til blandt de sponsorer, som bakker op om initiativet, og ved ankomsten til Billund stod Lalandia direktør Jan Harrit klar med en check på dejlige 50.000 kroner, som han overrakte til Red Barnet.

- Det var ret let for os at takke ja, da vi blev spurgt, om vi ville være en del af SE Touren. For initiativet er jo helt i tråd med vores værdisæt. Dels fordi det kommer børn i trange kår til gode og dels fordi der er tale om en fysisk aktivitet, sagde Jan Harrit i forbindelse med, at han overrakte checken.

Målet med cykelløbet var at indsamle mindst 200.000 kroner, og det lykkedes godt og vel. De knap 150 cykelryttere havde tilsammen fundet personlige sponsorater til en samlet værdi af 117.000 kroner og dertil kan man lægge de beløb, de egentlige løbssponsorer bidrog med. Oven i købet smed Sydenergi 100.000 kroner oven i puljen i forbindelse med arrangementet i Lalandia