Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Liverpool og Agger må nøjes med et point

Publiceret: 15.09.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Ritzau
Liverpool er fortsat uden sejr i den engelske Premier League. Lørdag var Liverpool med Daniel Agger i startopstillingen heldige med at spille 1-1 ude mod Sunderland.

Angriberen Luis Suarez reddede udeholdet fra endnu en fiasko, da han scorede til 1-1 for Liverpool 20 minutter før tid.

1-1-målet kom, efter at en Sunderland-spiller forærede uruguayaneren en gratis chance inde i det lille målfelt. Og derinde svigtede Luis Suarez ikke.

Sunderland havde bragt sig foran 1-0 efter en halv times spil ved angriberen Steven Fletcher, som udnyttede et hullet Liverpool-forsvar.

Liverpool-anfører Steven Gerrard havde et forsøg på stolpen efter en times spil, hvor den engelske landsholdsspiller burde have scoret.

Liverpool har nu spillet fire kampe i Premier League uden en sejr. Det er skuffende blevet til to uafgjorte kampe og to nederlag, og det betyder, at Liverpool hænger fast i bunden af rækken.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik