Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
Tour Championship Golf
David Goldman/AP/POLFOTO Brandt Snedeker på vej til et kram fra sin far Larry, søndag i Atlanta.
Tour Championship Golf
David Goldman/AP/POLFOTO Brandt Snedeker på vej til et kram fra sin far Larry, søndag i Atlanta.

Milliontriumf for Snedeker på PGA-touren

Publiceret: 24.09.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Ritzau
Det kan godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af sit golfspil. Det beviste amerikaneren Brandt Snedeker, da han natten til mandag dansk tid vandt US PGA Tour Championship.

Turneringssejren i sig selv indbragte 1,44 millioner dollar (8,3 millioner kroner), men det var ingenting sammenlignet med den anden check, han fik overrakt på East Lake-golfbanen i Atlanta.

For sejren betød samtidig, at Snedeker sluttede øverst i den såkaldte FedEx Cup-playoffstilling, og den bedrift belønnes med yderligere 10 millioner dollar.

Dermed endte Snedeker med at slæbe sammenlagt 11,44 millioner dollar eller knap 66 millioner kroner hjem til Nashville, hvor han bor.

Det er næsten tre fjerdedele af det beløb, han inden turneringen havde vundet i præmiepenge siden debuten på PGA Touren i 2004.

Verdensetteren Rory McIlroy førte playoff-listen inden turneringen, men en delt 10.-plads i det 30 mand store felt rakte ikke til at bevare førstepladsen.

Han måtte nøjes med andenpladsen i den samlede stilling og en trøstepræmie på tre millioner dollar (17,3 millioner kroner).

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik