Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

vafo.dk
Vejret15 º C
Jim Hoff
Jim Hoff

Ny butik i Give: Give Rideudstyr v/Charlotte Rosenhøj

Publiceret: 24.10.2012 06:00
Jim Hoff

Klik her for at se samtlige annoncer

på 160 m2
Det er Charlotte Rosenhøj, der på Kornvej 8 i Give har lejet sig ind på 160 m2, som omdannes til butik med ridesudstyr. Vi (Ejner Rosenhøj og Charlotte) hørte ad omveje, at der var et konkursbo med ridesudstyr til salg i Randers og så kiggede vi hurtigt på hinanden, og 2 timer senere var der så handlet, fortæller Charlotte Rosenhøj, der dog ikke går helt blank ind til tilværelsen som ejer af en rideudstyrsbutik. Jeg har selv været fanatisk hestepige langt op gennem teenageårene, og min datter Christine er i lære som beriderassistent rideklubben i Brande, og det sker da af og til, at vi rider lidt sammen, ligesom vi også har meget mor-datter-kvalitetstid sammen når Christine er ude til ridestævner, fortæller Charlotte Rosenhøj.

Glæder sig vildt meget
Charlotte er oprindeligt kontoruddannet i det danske forsvar og har de sidste 17 år arbejdet som social- og sundhedsassistent. Derfor kan man vel også roligt kalde hendes nye karrierevalg for lidt af en personlig kolbøtte, men det afskrækker ingenlunde den friske fru Rosenhøj, der går ind til den nye opgave med masser af gejst og gå-på-mod. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med det her projekt. De første kunder står allerede og hiver i mig for at få lukket op, men heldigvis er der da lige et par dage endnu, inden det er så vidt, lyder det fra en godt forpustet Charlotte, der i dagene op til åbningen har haft forrygende travlt og kun med gode venner og familiens hjælp overhovedet er det realistisk at blive klar til den store åbningslørdag.

Al klassisk rideudstyr
Give Rideudstyr bliver en butik med al klassisk rideudstyr med et bredt sortiment af varer for alle typer af kundegrupper. Jeg har valgt at sige, at jeg har meget til de mange og lidt til de få, forstået på den måde, at sortimentet er meget bredt og bestemt til fornuftige priser og så er der enkelte få eksklusive og noget dyrere produkter til liebhaverne. Det skal være sådan, at den lille pige med ponyen kan komme ned og købe sig en strigle, ligeså vel som det er muligt at købe de fine og dyre stævnedragter, understreger Charlotte Rosenhøj.

Åbner lørdag 3. november
Lørdag d. 3. november markeres åbningen med et mindre og ganske uformelt åbent hus-arrangement, hvor Charlottes datter, Christine kommer og giver opvisning i såvel ridebanespringning som dressur på græsarealet foran butikken fra middagstid og et par timer frem. I forbindelse med åbningen giver Charlotte 50 % rabat på udvalgte varer, og der vil også være lidt godt til ganen til de fremmødte!

Hoff