Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Her er resterne af sofaen, som Almir Hotic efterlod pc'en i.
 Her er resterne af sofaen, som Almir Hotic efterlod pc'en i.

Almir Hotic har et sæt tøj tilbage - det han har på

Publiceret: 16.07.2013 13:13
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
De normalt så hvide vægge er kulsorte, og der hænger en tung lugt af røg i luften. Den store trepersoners sofa, der plejer at stå i vinduet, er revet i tusinde stykker og den hvide indmad ligger strøet ud over gulvet. 38-årige Almir Hotic er vendt tilbage til sin raserede lejlighed for en kort stund. Han har kun det tøj, han står i.

- Jeg kører med pakker om natten hos Danx, og jeg var på arbejde, da min chef ringede. Han spurgte, hvor jeg var henne. Jeg svarede, at jeg lige havde været i Lunderskov. Så bad han mig vende om. Jeg tænkte, at jeg nok havde glemt at aflevere en pakke, men så sagde han, at min nabo havde haft ringet til firmaet, og at min lejlighed brændte. Jeg troede, det var en joke, fortæller Almir Hotic.

Alt er væk
Almir Hotic har boet i lejligheden i to år. Mandag aften tog han på arbejde som vanligt ved en 22.30 og efterlod sin computer til opladning i sofaen. Fire timer efter slog naboerne alarm, da ruderne i Almir Hotics lejlighed sprang, og flammerne stak ud af vinduet.

- Jeg ankom selv klokken 3.15. Da var der stadig ild i lejligheden. Jeg havde aldrig troet, at en pc kunne sætte ild til så meget, siger Almir Hotic, der er blevet genhuset på Hotel Australia, indtil der er klarhed over, om han kan flytte ind i en anden lejlighed i boligforeningen.

Først skal han dog ud og købe tøj og de mest nødvendige ting.

- Jeg har ingenting. Alt er væk. Men det er da heldig, at mit arbejdstøj ikke er brændt, for det havde jeg jo på, siger Almir Hotic.

Politiet vil i de næste dage foretage nogle brandtekniske undersøgelser på stedet for at fastslå brandårsagen, men indtil videre tyder alt på, at det var den efterladte pc i sofaen, der startede branden.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik